Question
Kuidas ma leidsin 1200 eurot oma magamistoa diivanilt
- agnellaora
- Auteur du sujet
- Nouveau membre
-
Réduire
Plus d'informations
- Remerciements reçus 0
il y a 4 jours 19 heures #52239
par agnellaora
Kuidas ma leidsin 1200 eurot oma magamistoa diivanilt a été créé par agnellaora
Mul on üks veider harjumus. Korra kuus, tavaliselt kuu viimasel pühapäeval, istun ma maha ja vaatan oma pangakonto ajalugu. Mitte selleks, et end piitsutada. Lihtsalt selleks, et mõista, kuhu mu raha kaob. Kohvikud, bensiin, need krehvtid, mida ma poes ei plaani osta, aga mis kuidagi alati korvi kukuvad.See konkreetne pühapäev oli aga teistsugune. Olin just kolinud uude korterisse - väiksemasse, odavamasse, sest üürihinnad on läinud naeruväärseks. Kõik oli kastides. Magamistoa diivan, see vana roosa kolakas, mille ma sain tasuta oma tädilt, oli kaetud pesupesemiskottide ja lahtiste juhtmetega. Istusin sellele, telefon käes, ja kerisin kuiset läbi.Ja siis ma nägin seda.Kaks nädalat tagasi. Kuupäev, mida ma ei mäletanud. Summa: 1200 eurot. Sissetulek. Kirjelduse väli oli tühi.Ma panin telefoni kõrvale. Võtsin uuesti kätte. Vahtisin nagu idioot. Kust tuleb 1200 eurot? Ma ei müünud midagi. Ma ei saanud palka - see tuleb alati kuu algul. Mitte keegi ei surnud, ei pärandanud.Siis hakkasin kerima tagasi. Veel kaks nädalat varem. Ja seal ta oli - väljamakse 50 eurot. Ma ei tea, mis ajendas mind seda tegema. Aga ma tegin. Ma olin kaks nädalat tagasi istunud samamoodi, ühel teisel pühapäeval, ja kuskilt meenus mulle, et olin proovinud
kasiino ethereum
. Ma mäletasin, et registreerisin end ära. Panin 50 eurot. Keerutasin mõned korrad. Kaotasin. Sulgesin.See oli kõik.Aga siis. Siis järgmisel hommikul, kui ma olin tööle jooksnud ja hiljaks jäänud - mu nina oli kohvi täis ja üks sukk oli teist värvi - olid rullid ise keerutanud edasi. Ma ei tea, mismoodi. Äkki jäi leht lahti ja ma mingi puudutusega käivitasin automaatmängu. Ma ei tea. Ma ei ole IT-inimene.Tulemus oli see, et kui ma kaotasin 50, siis mingi boonus, mille peale ma polnud isegi klõpsanud, andis mulle tasuta keerutused. Ja need tasuta keerutused andsid mulle kaks suurt võitu. Ja siis kolmanda. Ja mu telefon, mis magas mu käekõrval padjal, tegi ekraanitõmmise. Ma leidsin selle ekraanitõmmise hiljem oma galeriist. Seal oli number 1247 eurot ja mingi hiiglaslik lilla draakon ekraani taga.Ma ei teadnud midagi.Ma elasin oma elu. Käisin tööl. Sõin hommikusöögiks putru. Ajasin hambapesu ajal vahust mööda kraanikaussi. Ja samal ajal istus mu kasiino ethereum kontol raha, mis oleks katnud mul kaks kuud kommunaale.Kui ma sellest oma parimale sõbrale Liisile rääkisin, ta naeris nii kõvasti, et poetas veini oma valgele pluusile. "Sa oled ainus inimene maailmas," ütles ta, "kes võidab lotoga, aga ei viitsi seda isegi tähistada."Aga siin on asja iva. Ma võtsin selle 1200 eurot välja. Ostsin uue diivani. Tõsi, odava - 200 eurot. Aga see ei olnud roosa. See ei olnud mu tädi käest. See oli minu oma.Ülejäänud raha eest ma ei teinud midagi erilist. Panin kõrvale. Mõtlesin, et ostan suvel jäätist. Palju jäätist.Aga kõige imelikum on see, mida ma õppisin. Ma õppisin, et vahel võidab see osa sinust, mille sa oled unustanud. See sina, kes teeb asju mitte sellepärast, et need on ratsionaalsed, vaid sellepärast, et hetk on õige. Mul polnud mingit strateegiat. Ma polnud "tark mängija". Ma olin lihtsalt üks väsinud inimene, kes vajutas paar korda ekraanile ja läks magama.Ja kui ma ärkasin, oli mu elus 1200 eurot rohkem.Nüüd ma aeg-ajalt lähen tagasi. Mitte iga päev. Mitte isegi iga nädal. Aga kui ma tunnen, et nädal on olnud liiga pikk ja palgaaeg on liiga kaugel, siis ma panen 20 eurot kasiino ethereum ja vaatan, mis juhtub. Mõnikord kaotan. Mõnikord võidan paar kümmet. Aga see ei ole enam kunagi olnud nii nagu tol korral, kui ma magasin oma võidu läbi.Ja teate mis? See on okei.Sest see polnud ainult raha lugu. See oli lugu sellest, et mõnikord ei pea sa võidu nimel pingutama. Mõnikord piisab sellest, et sa oled lihtsalt olemas. Ja et sa unustad endale vahel meelde tuletada, et vaadata oma pangakonto ajalugu.Mu uus diivan on beež. Täna hommikul leidsin selle vahelt kuus senti. Panin need hoiupõrsasse. Sa ei tea kunagi, mis on tegelikult sinu.
Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.
Temps de génération de la page : 0.033 secondes
- Vous êtes ici :
-
Accueil
-
forum
-
PowerShell
-
Entraide pour les débutants
- Kuidas ma leidsin 1200 eurot oma magamistoa diivanilt